Γουίλιαμ Λι: Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο με σωστή διατροφή; (βίντεο)

Περιγραφή: Ο Γουίλιαμ Λι μας παρουσιάζει μια νέα οπτική στην μάχη κατά του καρκίνου: την Αγγειογένεση, η οποία στοχεύει τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τους καρκινικούς όγκους. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την αποφυγή του καρκίνου: Δίαιτα με αντικαρκινικές τροφές, μπορεί να νικήσει τον καρκίνο με τα ίδια του τα όπλα.


Παρατήτηση: Αν πάτε στην ιστοσελίδα physics4u - Η Φυσική στο Διαδίκτυο, η πρώτη πύλη της Φυσικής στην Ελλάδα,
http://www.physics4u.gr/news/2003/scnews1213.html
θα βρείτε στην λίστα των 10 σπουδαιότερων επιτευγμάτων του 2003, σύμφωνα με το γνωστό επιστημονικό περιοδικό Science, να περιλαμβάνεται:

"10. Αποδείχθηκε ότι ένα φάρμακο με αντιαγγειογενετικές ικανότητες (το οποίο αναστέλλει τον σχηματισμό αγγείων) εμποδίζει την αύξηση των καρκινικών όγκων (οι όγκοι, χωρίς αγγεία για να τραφούν, συρρικνώνονται από ασιτία). Το φάρμακο πέτυχε να επιμηκύνει τη ζωή ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι περί τα 60 αντιαγγειογενετικά φάρμακα βρίσκονται στη φάση κλινικών δοκιμών."

Δείτε και το βίντεο. Νομίζω ότι αυτές οι πληροφορίες, εκτός από το να είναι σημαντικές για όσους έχουν ήδη νοσήσει (τόσο ίσως ως προς τα αγγειογενετικά φάρμακα όσο και ως προς την αλλαγή διατροφής που χρειάζεται να κάνουν), είναι επίσης σημαντικές γιατί ευαισθητοποιούν τους υπόλοιπους στον σημαντικό προληπτικό ρόλο της σωστής διατροφής στην υγεία. 
Ένα άλλο δικό μου βίντεο για τη σχέση διατροφής-καρκίνου που αξίζει να δείτε είναι το 
"Το μεγαλύτερο μπεστ σέλερ για τον ΚΑΡΚΙΝΟ",
http://www.youtube.com/watch?v=OYu7FI0EiMk
ενώ στην ιστοσελίδα μου
http://www.youtubetranslations.gr/anticancerbook_excerpt_pop_up.htm
δίνονται διάφορα σχετικά στοιχεία, όπως στοιχεία για μια εταιρεία στην Ελλάδα που [ενώ παράλληλα συνεργάζεται με γιατρούς] ενημερώνει για τη σωστή αντικαρκινική διατροφή.
Ο Ιπποκράτης είπε: "ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ"
και νομίζω ότι τέτοιες καινούργιες ανακαλύψεις μάς βοηθούν να αντιληφθούμε την αλήθεια της ρήσης.


Πηγή; www.youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου