Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Τα εμβόλια έχουν βασιστεί επάνω σε μια φαρμακευτική απάτη για πάνω από εκατό χρόνια!

PF LouisLearn
Η έννοια του εμβολιασμού για ανοσοποίηση ξεκίνησε το 1796, όταν ένας Άγγλος φαρμακοποιός ο Edward Jenner εισήγαγε πύον από δαμάλια κάτω από το δέρμα ενός οκτάχρονου αγοριού.  Ο Jenner βάσισε το πείραμα του σε αβάσιμες φήμες ότι ο καθένας που είχε βιώσει την δαμαλίτιδα θα αποκτούσε ανοσία απέναντι στην ευλογιά.
Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, ο Jenner είχε εμβολιάσει και άλλους με δαμαλίτιδα για να τους ανοσοποιήσει κατά της ευλογιάς. Χωρίς καμία πραγματική απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας, ο Jenner εντυπωσίασε τον King George τον III αρκετά με μια ψεύτικη εγγύηση ανοσοποίησης που τιμήθηκε με το ισοδύναμο σημερινό ποσό των 500.000 δολαρίων.
Έτσι, ο Jenner ήταν το πρώτο ιατρικό προσωπικό που παρείχε άρρωστο υλικό σαν φαρμακευτική αγωγή σε ένα υγιές άτομο και επιβραβευόταν με ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο. Ήταν επίσης ο πρώτος που κατήγγειλε συνεχώς τους επικριτές του εμβολιασμού με επιτυχία. Είχε να προστατεύσει τόσο το εγώ του όσο και το γενικό δημόσιο καλό.

Πολλοί επαγγελματίες υγείας σε όλο το 19ο αιώνα γνώριζαν ότι είχαν υπάρξει αρκετές περιπτώσεις ευλογιάς μεταξύ εκείνων που είχαν εμβολιαστεί με δαμαλίτιδα.

Η βάση του συλλογισμού του Jenner ήταν εσφαλμένη.
Αυτή ήταν πραγματικά η αρχή μιας παράδοσης που μεταφέρθηκε εως τους σημερινούς εμβολιαστές. Στηρίχθηκε πάνω σε μια ψεύτικη λύση για την πρόληψη μιας ασθένειας, στηρίχθηκε πάνω σε μια δέσμη μετρητών και φιμώνοντας εκείνους που με λογικά επιχειρήματα, γνωρίζουν ότι η ανοσοποίηση μέσω του εμβολιασμού δεν λειτουργεί αποτελεσματικά αλλά ούτε με ασφάλεια .


Τα περιστατικά στην Αγγλία μετά τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς αυξήθηκαν σταθερά από πέντε τοις εκατό αρχικά σε 95% κατά το 1895. Υπήρχε ακόμη και μια σοβαρή επιδημία περίπου το 1872, ένα χρόνο μετά από τότε που οι εμβολιασμοί κατά της ευλογιάς με διάταγμα έγιναν υποχρεωτικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των θυμάτων της ευλογιάς εκτοξεύτηκε πέντε φορές επάνω εκείνη την εποχή.
Παρά τις νοήμονες διαμαρτυρίες με προφανή γεγονότα και στοιχεία τα οποία αποδεικνύαν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων και την βλάβη που προκαλείτο από τα τοξικά υλικά και τους ιούς που περιέχονταν στα εμβόλια και που έθεταν σε κίνδυνο την φυσική ανοσία,η υπόθεση των εμβολιασμών για την ανοσοποίηση είχε καθιερωθεί .

Προστατεύοντας την βιομηχανία του κλάδου των εμβολίων ενάντια στην αλήθεια και επιτιθέμενη βίαια στους λογικά διαφωνούντες οδήγησε την βιομηχανία των εμβολίων σε έσοδα της τάξης των 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως σήμερα. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα έσοδα από τις «επισκέψεις» στους γιατρούς για τους εμβολιασμούς και από την κακή υγεία που προκύπτουν από τα ιδια αυτά τα εμβόλια.

Η «τακτική καταστολής των επιστημονικών δεδομένων στους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες από τους εμβολιαστές μοιάζει περισσότερο με την τακτική της μαφίας. Οι ειλικρινείς επαγγελματίες της υγείας που ανησυχούν για την υγεία και για τις παρενέργειες των εμβολίων τιμωρούνται αυστηρά και συκοφαντούνται από την ιατρική μαφία, η οποία είναι ιδιοκτήτης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η αλήθεια για τα εμβόλια και τις ασθένειες-επιδημίες όλα κρυμμένα από τη δημόσια θέα
Μια μελέτη το 2012 με επικεφαλής τον Δρ Ντέιβιντ Witt, ένα ειδικό επι των μολυσματικών ασθενειών στο San Rafael, της Καλιφόρνιας το Kaiser Permanente Medical Center έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο κοκκύτης εμφανίζεται περισσότερο μεταξύ των εμβολιασμένων παιδιών από ό, τι στα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το 2010, ένα ξέσπασμα της παρωτίτιδας συνέβη ανάμεσα σε 1000 παιδιά στο βόρειο New Jersey και στην νότια Νέα Υόρκη. Σχεδόν το 80% από αυτούς είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR (ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς) .

Καθ ‘όλη τη δεκαετία του 1980, οι επίσημες υπηρεσίες ανέφεραν διάφορα κρούσματα ιλαράς που συμβαίνουν μεταξύ των παιδιών που είχαν εμβολιαστεί σε διάφορες περιοχές, όπως στο γυμνάσιο και το λύκειο του Illinois, σε γυμνάσιο της Μασαχουσέτης, μια περιοχή στη Γαλλία, και μια αγροτική περιοχή κοντά στο Helisinki, της Φινλανδίας, σε δύο σχολεία στην ΗΠΑ ,στα οποία είχαν εμβολιαστεί κατά της ιλαράς πάνω από το 90%των παιδιών.

Οι εμβολιαστές ισχυρίζονται ότι ένα 90% ποσοστό εμβολιασμού σε κάθε συγκεκριμένο πληθυσμό, εξασφαλίζει την ανοσία για αυτόν τον πληθυσμό . Αυτός ο ψευδής ισχυρισμός χρησιμεύει για τη δημιουργία περισσότερων εσόδων, ενώ κατηγορεί τους αντιτιθέμενους στον εμβολιασμό οτι θέτουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, παρά το γεγονός ότι μόνο πέντε τοις εκατό των ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων, αναφέρονται στο ‘εθελοντικό’ σύστημα αναφοράς συμβάντωνν ανεπιθύμητων παρενεργειών των εμβολίων του FDA, (VAERS), (Σύστημα Αναφοράς Παρενεργειών Εμβολιασμού) υπάρχουν πολλές σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες που καταγράφονται και πολλά άλλα που διαρρέουν μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου.

Δόξα τω Θεώ για τους λίγους γιατρούς και τους άλλους που τολμούν να μιλήσουν, παρά τον κίνδυνο που βασικά διατρέχουν. Είναι στο χέρι μας να μάθουμε από αυτους και να πούμε όχι στα εμβόλια.

Πηγές για αυτό το άρθρο
Learn more: http://www.naturalnews.com/035715_vaccines_history_fraud.html#ixzz25WOWKVBT

TA EMBOΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ.

ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Ευαγγέλου Μαριάννα βιοχημικός Μsc



Πηγή: fytro.wordpress.com

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα!
Ως γονείς, η απόφασή είναι δική σας αν πρέπει ή όχι να εμβολιάσουν το παιδί σας. Υπάρχει αφθονία έρευνας εκεί έξω για να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απόφαση. Μην αφήνετε το γιατρό σας ή τους ανθρώπους γύρω σας να είναι η μοναδική σας πηγή πληροφοριών.
Κάνετε την έρευνά σας και αποφασίστε την καλύτερη λύση για τη μακροπρόθεσμη υγεία του παιδιού σας...


Δείτε: Συγκλονιστική έρευνα για τα εμβόλια και τα τοξικά συστατικά τους.

Ὁ φονικός εμβολιασμός κατὰ τῆς ηπατίτιδας β΄.

Καρκίνοι ἀπό τά εμβόλια;

Τὰ φονικὰ ἐμβόλια.

Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Εμβόλιο για την νέα εποχική γρίπη και προφύλαξη για τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου